Red Hook Criterium, är super Fortin. Viganò utmärkt 2 °

Red Hook Criterium London: Spelet har blivit svårt och de hårda har spelat. Och bland dem var de italienska ryttarna av de fasta skotten absoluta huvudpersoner billiga cykelkläder Cinelli Chrome. Tillsammans med regnet föll han i repetition på Greenwich Penisula-kretsen, vilket gjorde asfalten halt och farlig och inte konditionerade tävlingarna (efter kvalificeringen hade Super Pole inga andra poäng). I herrarnas tävling, markerad av en röd flagga och en omstart för ett fall som involverade nästan ett dussin ryttare, var det en nästan absolut tricolor med Pippo Fortin. Bahumer löpare bekräftade den bästa kvalificerade tiden och efter Ivan Ravaioli vann i 2015, återupptog London Mameli sang.

ATTACCO - En professionell racer, som bär färgerna i Tirol Cycling Team, var Fortin i spetsen för loppet genom att lansera den avgörande attacken på de sista 34 runderna i London-kretsen. Bakom honom är ex pro Davide Viganò (Carate Brianzolo som har kört för Quick Step och Team Sky), innehavaren av Team Cinelli Chrome. Efter fjärde plats i Brooklyn är han nu andra i den övergripande ställningen bakom Colin Strickland (Team Intellingentsia Racing) 2016 vinnare. Tredje i London Alec Briggs, medan i topp 10 finns andra italienare: Giovanni Longo, Martino Poccianti och Daniele Callegarin.

KVINNOR: OK LEMIEUX - Kvinnoplanet präglades av en mycket skarp droppe vid den sista kurvan där två idrottare, som hamnade på sjukhuset för behandling av fallet, var inblandade. Kanadensiska Raphaele Lemieux, vid roten i O2 Arena, var före New Yorks (och preliminära) Eleonore Saraiva-ledare och Jasmine Dotti i Lombardiet. Den senare är fjärde i den allmänna rankningen av Red Hook 2017. Femte platsen för Dani King, brittisk olympisk mästare på spåret och idol av hemmet: han lyckades inte göra förra årets verksamhet (krafter på grund av svåra förhållanden När i ett extra solo Han kunde duplicera alla deltagare, vilket ger en utomjordisk rytm.
TILL BARCELONA - Nu kommer serien att flytta till Barcelona den första helgen i september. Avslutningen av världens mest kända "no-brakes" -mästerskap kommer att äga rum i Milano, i Bovisa: utnämning här den 14 oktober för att förklara vinnaren av Red Hook 2017.